צלילה וטיסה דחוף!!!

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

19/05/2004 | 19:53 | מאת: סיגלית

שלום רב שמי סיגלית ובעלי הינו צוללן במיקצועו.אנחנו מתעתדים לטוס מחר בשעה 0600 בבוקר. היום נאלץ בעלי לרדת אל מתחת למים במסגרת עבודתו ושכח שאנו אמורים לטוס מחר,הוא עלה מהמים בשעה 1500 בצהרים. לשאלתי-עד כמה מסוכנת תהיה הטיסה עבורו-אודה לכם על תשובה מהירה

שלום לסיגלית, עקרונית אין לטוס לפחות 24 שעות לאחר צלילת אוויר דחוס. תשובה מדויקת אוכל לתת רק לאחר מידע מדויק לגבי סוג גז הנשימה בצלילה, פרופיל הצלילה, עומק מכסימאלי, זמני תחתית, חניות דקומפרסיה, אופי הצלילה והזמן עד הטיסה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)