עצה\עזרה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

15/04/2004 | 15:52 | מאת: מיכאל

שלום בן 33 סובל 8 שנים,מאוסטומילטיס בקצה של הפימור בצד הלטרלי.סטפילוקוק זהוב[חיידק,עקשן] ישנו פצע קטן שמפריש. כבר כמה שנים לא ניסיתי לטפל. הזיהום במקור נוצר מניתוח אאוסטוסרקומה[הניתוח הוגדר כהצלחה,אך מאז אני סוחב את הזיהום] האם נראה לך מתאים הטיפול בתא לחץ? ואם כן,איך דרך קופת חולים[מאוחדת] ניתן להגיע אליכם. תודה.

שלום למיכאל, אוסטיומיאליטיס - זיהום כרוני בעצם אשר אינו מגיב לטיפול אנטיביוטי וכירורגי, הטיפול המשולב עם תא הלחץ הוא הטיפול הנכון והדבר מעוגן בספרות המקצועית וחשוב לדעת, גם בסל השירותים של משרד הבריאות! הווה אומר שהקופה מחוייבת לכסות שירות טיפולי זה. רופא המשפחה ואו האורטופד הכירורג המומחה חייב לדעת זאת ולכתוב את מכתב ההפנייה המקצועי והגורם המנהלתי בקופה ייציד אותך בטופס 17 של הקופה כהתחייבות כספית לתחילת מתן הטיפולים. במידה ומקום מגוריך מנתניה וצפונה ההפניה לטיפול תהא למרכזנו שבחיפה, מנתניה ודרומה למרכז תא הלחץ שבאסף הרופא. ליתר פרטים אתה מוזמן להתקשר - 048377851 או 048377812.

03/05/2005 | 10:11 | מאת: אריאל אשכנזי

שלום אני בן 20 חייל (טבח) וליפניי כמה ימים גילו אצלי סטפילוקוק זהוב .אני חדש בעסק הזה בחיים לא היה לי שום חיידק ושום בעיה רפואית אחרת.... ליפניי 3 חודשים היה לי אקנה בצורה חמורה לקחתי מינוציקלין ועבר לי..... בפסח התחיל לי גירודים באיזור החזה ובמפשעה. עכשיו אני מטופל בבית החולים בחיפה (צבאי) הרופאה לקחה לי תרבית מאיזור החזה,ושלשום הגיע התשובה שיש לי חיידק סטפילוקוק זהוב ..היא אומרת לי שאין לי מה לדאוג זה שכיח. אבל אני רוצה לדעת מאיפה באים לי כל הדברים האלה ...בכל מקרה אני מאוד דואג כי אני לא רגיל לדברים האלה ובינתיים זה מתפשט לי לי גם לגרון ....אז בבקשה אני צריך עזרה ....תודה רבה אריל אשכנזי....

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)