חשיפה טוקסית

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

07/03/2004 | 13:19 | מאת: מאיר

שלום לד"ר האם טיפול בחמצן יכול לעזור במקרה של היצטברות חומרים טוקסיים בעבודה כלומר האם הוא יכול לסייע ב-detox של הגוף מהרעלה מסוג זה תודה רבה

שלום למאיר, הטיפול בחמצן ובתא הלחץ הוא הטיפול העיקרי כאשר מדובר בחשיפה לגז טוקסי כמו חד תחמוצת הפחמן - CO, מימן דו גופרתי H2S וחומרים ציאנידים, היות וחומרים טוקסיים אלה גורמים בעיקר לירידה דרסטית ברמת חימצון רקמות בגוף בעיקר במערכת העצבים המרכזית, ככול שהטיפול יינתן מהר יותר כך תהא התוצאה טובה יותר.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)