תא לחץ לטיפול ב- Radiation Myelitis?

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

05/12/2003 | 19:15 | מאת: ערן

שלום רב, האם יכול תא לחץ לעזור בריפוי המחלה הנ"ל אצל אדם בן 50החולה במחלה זו שנה עקב הקרנות לעמוד השדרה, (כרגע הוא משותק מהחזה ומטה ומזיז את הידיים בקלות יחסית אך את האצבעות בקושי רב יותר), בהנחה שהוא טופל בתא לחץ מייד עם אבחנת המחלה לפני שנה ולאחר 15 טיפולים הבחינו בשיפור קל אך בטיפול ה-20 כבר קבעו כי אין שיפור נוסף?

שלום לערן, בעקרון, היפראוקסיגנציה - חמצון ביתר בעזרת נשימת חמצן בתוך תא לחץ בלחץ סביבתי שמעל אטמוספרה אחת, היא שיטת הטיפול העיקרית והיעילה ביותר כיום לנזקי קרינה לרקמה בריאה, גם אם זו רקמת מערכת העצבים המרכזית כלומר מח או חוט שדרה. בדרך כלל נזקקים ליותר מ 20 טיפולים על מנת להשיג את התוצאה הרצויה. לגבי המקרה הספציפי שאתה שואל, אתה מוזמן להתקשר ותענה לגופו של ענין. - 048377851 או 048377812

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)