טיפול

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

05/08/2002 | 00:48 | מאת: רז

שלום, נחנקתי בזמן הלידה. עד היום לא הוכח קשר בין חנק זמני לפעיות פסיכיאטריות מהן אני סובל. אך גם לא נטען כי אין קשר. האם טיפול בתא לחץ יכול לפתור בעיות אלו?

05/08/2002 | 09:58 | מאת: דר יהודה מלמד

שלום לרז טיפולים בתא לחץ לבעיות פתולוגיות במערכת העצבים המרכזית על רקע חוסר חמצן בעבר,אינם נמצאים בסל השירותים, הם שנויים במחלוקת מקצועית ונמצאים במחקרים שוטפים בימים אלה במרכזים רבים בעולם וגם בארץ. לשאלתך הספציפית תוכל לפנות טלפונית או למרכזנו בחיפה - 048377851 או למרכז באסף הרופא - 089205194/5/6 .

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)