מחלות מעיים ותא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

03/09/2003 | 21:12 | מאת: יעל

שלום, האפ טיפול בתא לחץ יכול להאיץ\לרפא אבצסים או פיסטולות הנובעות ממחלת קרוהן? ישנו מחקר על התועלת שבשהיה בים המלח, ורציתי לדעת אם לתא הלחץ יש השפעה דומה. תודה.

שלום ליעל, טיפול משולב בתא לחץ במחלת קרוהן עם פיסטולות פריאנאליות נתן תוצאות טובות, תוצאות שסוכמו על ידי רופאי המחלקה לגסטרואנטרולוגיה של רמב''ם יחד עם רופאי תא הלחץ. המאמר התפרסם בעיתונות המקצועית הרפואית. תוצאות דומות סוכמו גם בכמה מרכזים בעולם, ליתר פרטים ולקבלת המאמרים את מוזמנת להתקשר אלנו.

04/09/2003 | 14:54 | מאת: יעל

שלום ד"ר מלמד, האם הטיפול שווה ערך לשהייה ממושכת בים המלח ? והאם טיפול בתא לחץ יכול לבוא במקום ניתוח? תודה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)