אישור צלילה לאדם עם בעיה בלב

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

07/10/2016 | 20:31 | מאת: אלכס

שלום רב אשתי ב32 בגיל 16 אובחן אצל צניחת מסתם ניורלית בלב בשנים הראשונות היא עברה בדיקות אכו כל שנה וב10 שנים האחרונות היא עושה זאת כל שנתיים שלוש היא מאוד מעוניינת לעשות קורס צלילה למי ניתן לפנות או איזה בדיקות היא צריכה לעשות כדי לקבל אישור? אם בכלל מותר לאדם במצבה אשמח להכוונה בנושא אלכס

שלום לך אלכס, על מנת לקבל אישור רפואי לקורס צלילה במקרה זה, אשתך צריכה להיבדק אצל קרדיולוג שהוא גם רופא צלילה, ממליץ על פרופ' אילן גולדנברג מתל השומר - 035302848.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)