תסמינים לאחר שבוע של צלילה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

28/08/2016 | 20:39 | מאת: דוד

לפני כשבוע צללתי באילת בעומק של 20 מטר לסטיל זמן הצלילה היה 2 דקות עד ההגעה לסטיל ומשם חשתי לא טוב ועליתי למעלה לאט לאט ונשמתי יצאתי פניתי אל המועדון ואמרו לא לצלול 24 שעות ולא יהיה כלום לא הרגשתי שום דבר משונה בזמן הזה ויום אחרי צללתי לעומק של 15 מטר ואחרכך 6 מטר עם מדריך אכן הרגשתי מעולה עוד לפני הטיול היו לי כאבים בכתף אך כיום הכאבים הם משמעותיים יותר ויש לי כאבי ראש וקצת סחרורת לפעמים כשאני קם מהר וכו האם יש קשר בינם?

שלום לך דויד, במידה והנתונים שאתה נותן כאן נכונים לגבי פרופיל הצלילות, כלומר העומק וזמני התחתית, (ד.א. הסטיל לזיכרוני בעומק 28 מטר)והעובדה שעבר שבוע לפחות מהצלילה האחרונה והופעת התסמינים, לדעתי אין קשר לכאבי הראש שאתה סובל מהם כיום והצלילות. כללית, על מנת לדעת בוודאות קשר בין צלילה ותסמינים שמופעים לאחר מכן יש צורך בתחקיר מעמיק ורחב שבדרך כלל לא ניתן לעשותו במסגרת הצרה של הפורום.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)