האם אני סובל מדקומפרסיה?

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

08/08/2016 | 10:04 | מאת: אביטל

בוקר טוב, ביום שישי האחרון עשיתי צלילת הכרות של 45 דקות באילת, להבנתי לא עברנו עומק של 6 מטרים. החל מיום ראשון אני סובל מכאבים במפרקי האצבעות ונפיחות קלה. קראתי שזה יכול להיות סימן לדיקומפרסיה קלה ואני תוהה אם יש קשר. לפני הצלילה נאמר לי שאין סכנה לדיקומפרסיה בעומק המדובר. אשמח להכוונה. תודה

שלום לך אביטל, אין לך בעיית דקומפרסייה, 6 מטר עומק וזמן של 45 דקות לא חושפות צולל לבעיית דקומפרסייה. נוסף לכך בפרקים שנפגעו מדקומפרסייה אין נפיחות.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)