צלילה לאחר צנתור דרך היד

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

20/07/2016 | 07:35 | מאת: אייל

שלום, חבר שלי עבר צנתור (דרך היד) לפני 3 ימים. (לשמחתו לא נמצא שום דבר) בעוד יומיים נהיה באילת ואנו מעוניינים לצלול. האם אפשרי? מבחינת הרופא אפשר לחזור לפעילות ספורטיבית "עדינה" אחרי 2 ימים מהצנתור. תודה לעונים.

שלום לך אייל, על מנת לענות לשאלתך יש לדעת פרטים רבים נוספים ובעיקר מה הייתה הסיבה בגינה נשלח חברך לצנתור. פעולת הצנתור עצמה אינה מהווה בעיה בתנאי שלא יבצע מאמץ היות ומדובר בזמן קצר לאחר הפעולה. מן הראוי שיפנה לרופא צלילה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)