צלילה בעת נטילת celebrex

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

28/12/2015 | 13:14 | מאת: ספיר

שלום ד"ר, כרגע אני בפיליפינים ושלשום קפצתי למים מגובה 10 מטר ומיד עם היציאה מהמים התחילו לי כאבים חזקים בגב ובריאות. אחרי ביקור אצל רופאה מקומית קיבלתי celebrex/celecoxib 200 mg פעמיים ביום למשך חמישה ימים בעקבות דיאגנוזה שקבעה כי מדובר בכאבי שרירים. האם זה בסדר לצלול לעומקים של עד 30 מטר בזמן נטילת התרופה?

שלום לך ספיר, הבעיה בהמשך פעילות הצלילה אינה בתרופה במקרה שלך אלא בעובדה שנחבלת ועדין אתה סובל מכאבים. התרופה שייכת לקבוצת תרופות נוגדי דלקת לא סטרואידאלית ויעילותה גם בשיכוך כאבים ואיני רואה בעיה עם הצלילה. אך איני ממליץ שתצלול אם עדין יש כאבי שרירים העלולים לחקות בעיית דקומפרסיה. או שתצלול רדוד עד כ 10 - 12 מ.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)