תא לחץ ואוטיזם

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

22/11/2015 | 20:52 | מאת: גדי

בתקופה האחרונה יש יותר ויותר דיבורים על תוצאות טובות בטיפול באוטיזם בתא לחץ האמנם?

שלום לך, אכן, אחוז די גבוה מהילדים הסובלים מתסמונת זו עשויים להשתפר בעזרת טיפולים בנשימת חמצן בתא לחץ. בשנים האחרונות בעולם ובארץ מתאסף ניסיון ומידע בנושא. היכנס למאגרי מידע וכתוב - HBOT and Autism ותוכל לקבל הרבה מידע. במרכז תאי הלחץ באסף הרופא וגם במרכזנו שבחיפה מטפלים בילדים מתסמונת זו. צלצל ותקבל מידע - 048377851 או 048377812.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)