צלילה טכנית ו PFO

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

21/11/2015 | 15:13 | מאת: מקס

אני נולדתי עם רשרוש בלב בהיותי ילד הייתי ספורטאי וכל שנה עשיתי בדיקות בשביל לקבל אישור להמשיך להתעסק בספורט ולהתחרות פעם אחרונה שעשיתי בדיקות לב היו בשביל לעשות קורס צניחה ומאז צברתי קרוב ל 200 צניחות אני צולל כבר כמה שנים והתחלתי קורס טכני לפני כמה זמן ובוא התחלנו לדבר על PFO עכשיו השאלה שלי האם אני צריך להבדק פעם נוספת? האם אני צריך לקבל אישור מרופא צלילה? תודה, מקס

שלום לך, אני צריך יותר פרטים עליך על מנת להשיב, אהיה במשרדי רק החל מיום חמישי, התקשר - 048377851 או 048377812 ואענה על שאלתך.

22/11/2015 | 09:58 | מאת: מקס

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)