לחץ באוזניים שלא עובר

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

05/11/2015 | 18:59 | מאת: בוריס

שלום אני בוריס שחיין וצוללן בן 17.6 ולפני יומיים הייתי באימון בבריכה וכמובן צללתי שם ולא תמיד הספקתי לאזן את הלחץ על האוזניים בזמן הצלילה והיו די עליות וירידות מהירות בזמן האימון והיום כל היום יש לי לחץ באוזניים מציק מאוד שלא עובר ואני לא יודע מה לעשות ואיך לטפל בזה ניסיתי את כל השיתות הרגילים עם המסטיק , לבלוט רוק , לחסום את האף ולנשוף וכל זה ושום דבר לא עובד והלחץ ממש מפריע להתרכז כשה אני מנסה ללמוד ושמיעה קצת פחות טובה למשהו באוזן שמאל . יש איזה שהו טיפול שאפשר לעשות בשביל לטפל בזה או משהו ?

שלום לך בוריס, טיפות אף כמו אוטריבין או נפאזולין יביאו ליבוש ריריות האף ולפתיחת המעבר (הצינורית על שם אוסטכיוס) בין חלל הפה לאוזן התיכונה. אם הבעיה נמשכת ממליץ לפנות לרופא א.א.ג מומחה לבדיקת אוורור האוזן התיכונה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)