אלרגיה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

18/09/2015 | 16:25 | מאת: לימור

היי נרשמתי לקורס צלילה ולקראת מילוי הטפסים וקריאה על הנושא הבנתי שצינון מהווה בעיה. יש לי אלרגיה לקרדית האבק ובדכ האלרגיה מופיעה בעונות המעבר ויש לי צינון תמידי. האם זה מהווה בעיה בעת הפמפום? אם אני אקח תרופה לייבוש הצינון זה יעזור? תודה מראש

שלום לך לימור, כללית, אכן גודש כרוני באף ובסינוסים עלול למנוע אפשרות השוואת לחצים באוזן התיכונה ובסינוסים (תהליך הפמפום) ועל כן מהווה בעיה בצלילה. שימוש בתרופות למניעה או בטיפות אף מומלץ רק במקרה הכרח או כטיפול במידה ויש כבר חבלת לחץ. במקרה שלך ממליץ אם כן לגשת לקורס לא בעונת מעבר ולא לצלול שיש קושי בפמפום.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)