צלילה אחרי ניתוח כריתת תוספתן לפרוסקופית

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

03/09/2015 | 11:06 | מאת: טל

שמי טל בת 27 , רצה הגורל ועברתי את הניתוח לפני נסיעה מתוכננת לחו"ל בין היתר על מנת לצלול . האם יש מניעה לצלול כ 25 יום אחרי ניתוח כזה ( ניתוח שלא הסתבך ושוחררתי במצב מעולה אחרי יום ללא אנטיביוטיקה) ? אם כן אשמח לפירוט על הסכנות הטמונות בכך?

שלום לך טל, כללית, מהיבט "רפואת הצלילה" בעקבות ניתוח מעין זה אין לדעתי כל בעיית מניעה (חשיפת יתר לבעיית דקומפרסיה וכו), בתנאי כמובן שהצלילות תהינה במעטפת הבטיחות הנהוגה בצלילה ספורטיבית בצורה מושכלת. באשר לחשיפה למאמץ וכ' יש לנהוג על פי המלצת הרופא שטיפל בך.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)