,תאור תופעה לאחר צלילה ל 30 מטר

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

15/08/2015 | 11:58 | מאת: שקד

מספר שעות לאחר צלילה ל 30 מטר הופיעו בשני הידיים בועות קטנות למחרת צללתי שוב ל 30 מטר פעמיים.לאחר יום נוסף הופע באזור הגב אודם ובחלק מהאודם כמו בועות קטנות. בבדיקה על ידי רופא תורן מלר"ם אמר שמדובר באלרגיה ונתן כדורים נגד אלרגיה ומשחת גל נגד אלרגיה. האם מדובר בתופעת דקומפרסיה? אני מרגיש מצוין בחושים מלאים לא חש עיפות להפך הכל נראה רגיל.

שלום לך שקד, תופעות בעור עלולות להופיע כתוצאה מחשיפה לבעיית דקומפרסייה, על פי סוג הפריחה וניתוח מדוקדק של פרופיל וסיפור הצלילה אפשר ברוב המקרים לאבחן זאת, בדרך כלל הפריחה בעור מופיעה מיד עם היציאה מהצלילה. מדובר בדרך כלל במקרים קלים והתופעה חולפת לאחר זמן קצר. הופעת בועיות קטנות אינן מאפיינות תופעה זו ועל כן יתכן והרופא התורן צדק.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)