תא לחץ לטיפול בתוצאות של חסימת וריד בעין

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

24/06/2015 | 07:55 | מאת: אגנוס

האם תא לחץ יכול לעזור בבעיה הנ"ל ? לפני למעלה מחצי שנה חוויתי ירידה חדה בראיה בעין אחת. בבדיקה נמצא כי הדבר נובע מדימום ובצקת ברשתית, כנראה עקב חסימת וריד. טופלתי ב-3 הזרקות של אבסטין לעין וחל שיפור ניכר במצב, אבל יש נזק שיורי שמפריע לי. רופא עיניים הסביר לי שעקב הדימום והבצקת נפגע חלק מתאי הראיה, חלקם פגיעה סופנית וחלקם נמצאים במצב ביניים שממנו הם יכולים או להתאושש או למות. האם טיפול בתא לחץ יכול להגדיל את הסיכויים שתאים אלה יתאוששו ? האם יש לך ניסיון בנושא זה ?

שלום לך אגנוס, יתכן וטיפול בתא לחץ עשוי להועיל, המחשבה נכונה. ממליץ לך לפנות לבדיקה ולחוות דעת של מומחה לרפואת עיניים המבין גם ברפואה היפרברית. אני ממליץ על דר' גלבוע מיכאל או פרופ' יצחק בירן, שניהם ממחלקת עיניים בבית החולים רמב''ם.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)