תא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

21/06/2015 | 13:43 | מאת: מאיה

שלום, רציתי בבקשה לברר: אני מתלבטת האם לעבור טיפולים בתא לחץ לפיברומיאלגיה. רציתי לברר: במידה ויש לי אלרגיות ולעיתים האף שלי סתום, האם זה אמור להיות בעייתי בטיפול כי צריכים לנשום רק מהאף? תודה מראש

שלום לך מאיה, אכן טיפולים בעזרת נשימת חמצן בתנאי תא לחץ עשויים להקל במקרי פיברומיאלגיה ובחלק מהסובלים מהתסמונת אף בצורה משמעותית מאוד. התקשרי - 048377851 או 048377812 ותקבלי מידע בנושא גם לגבי הנשימה ובעיית האלרגיה ואפשרות הטיפול בתא הלחץ.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)