וונויליברן וצלילה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

06/06/2015 | 00:59 | מאת: קטי

שלום, ברצוני לדעת האם להימנע מצלילה כאשר קיימת אבחנה של מחלת וונויליברן? בני בן ה -16 אובחן כאשר היה בן 8 מידי פעם (בעיקר בימים חמים ויבשים הוא מדמם מהאף ).

שלום לך קטי, כללית ובמידה והמחלה בצורה קלה, איני רואה בעיה חמורה העלולה למנוע מבנך לעשות קורס צלילה ספורטיבי. יש לדעת כי תופעה של קושי באיזון לחצים עלול לפעמים להביא לדימומים בריריות הסינוסים ועל עלולה להיות בעיה במחלה זו. ספציפית לגבי בנך, ממליץ לך להתייעץ עם ההמטולוג הרופא המטפל.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)