צלילה עם כליה אקטופית

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

06/05/2015 | 11:39 | מאת: דור

ד"ר מלמד שלום רב, ברצוני להירשם לקורס צלילה באילת (כוכב 1 +2, עד 30 מטרים עומק). נולדתי עם כליה ימנית אקטופית, הם יש מגבלה בביצוע הקורס ולאחר מכן צלילות? תפקודי הכליה שלי תקינים ואני בריא בדר"כ. בן 25. תודה, דור.

06/05/2015 | 11:43 | מאת: דור

אציין בנוסף כי רק הכלייה השמאלית עובדת, הימנית אינה פעילה ומדובר במום מולד.

שלום לך דור, איני חושב שיש סיבה לאי כשרות רפואית לצלילה ספורטיבית בגין הבעיה הרפואית שהצגת. שנן היטב את שילמדו אותך בקורס, הקפד מאוד על כללי הבטיחות ותהנה מצלילה בטוחה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)