חשש לפגיעת דקו

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

15/02/2015 | 10:55 | מאת: איתי

טוב אז ככה אתמול ב 16:00 צללתי צלילה אחרונה של הקורס טכני הצלילה בוצעה לעומק של 40 מטר אם 28% חמצן וגז דקו של 50% במהלך הצלילה שהגנו ל40 מטר ניתקלנו בזרם ושחינו נגדו בשלב מסוים הרגשתי את שיכרון המעמקים וירידה במהירות התגובה ולפי נוהל עלינו ובייצנו את החניות הנידרשות כאשר מ20 מטר נשמנו את גז הדקו . בייצנו את החנייה האחרונה ארוכה בערך 16 דקות וחשוב לציין שמיבחינת הטבלה לא ניכנסנו לדק ומפרסיה ביכלל . יצאנו מהצלילה והכול הרגיש בסדר ובמהלך הערב התחלתי להרגיש גירוד בגב שנימשך כול הלילה ולא נתן לי לישון היום בבוקר הוא כבר עבר אבל יש לי עדיין חששות שאולי ניפגעתי [מה אני צריך לעשות }

ערב טוב איתי, אתחיל ואומר שככול הנראה לפי הכתוב שאין חשש מבוסס שיש לך איזו בעיית דקומפרסייה, אך ראוי, ובמיוחד אם עדין בשעת ערב זו, יש לך אי אילו תחושות לא רגילות כמו נימול או כל הרגשה חריגה, שתתקשר לרופא תורן במכון לרפואה ימית או לתא לחץ אסף הרופא על מנת ורופא צלילה תורן יקח ממך אינפורמציה הרבה יותר רחבה משניתן לקבל במסגרת פורום זה. מר''י - 048693040 או 048693092 באסף - 089779999 או 08 9205194 .

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)