צלילה" בשבוע 1" להיריון

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

16/01/2015 | 02:22 | מאת: צוללנית

שלום רב, אני ובעלי נמצאים בחופשה בחו"ל ובה תכננו לנסות להיכנס להריון. שנינו צללנו כ10 צלילות במשך שלושה ימים עד לעומק של 25-30 מטר. כשצללתי הייתי בימים 4-6 מקבלת הווסת. רציתי לדעת האם צלילה משפיעה על תאי הזרע והביצית הנוכחיים? האם יכולות להיות השפעות רעות על איכות עובר שיכול פוטנציאלית להיווצר החודש? האם כדאי להימנע מלהיכנס להיריון החודש? אשמח לתשובה מהירה

שלום לך, לדעתי אין כל בסיס מוכח לחששותיך במידה והצלילות נעשות כמובן בהתאם לכללי הבטיחות המקובלים בצלילות ספורטיביות, עלכן המלצתי לכם המשיכו לצלול ולבלות.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)