תרומבוציטופניה ?

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

25/12/2014 | 08:50 | מאת: mom

דר מלמד שלום, בני חיל בן 20, עובר בימים אלה בירור עקב חשד לטרומבוציטופניה. ערכי PLT בין 70=100 בחודשיים האחרונים, MPV 13-14. גם לימפוץ היו קצת גבוהים, כ- 43. הוא רוצה לרדת לאילת לצלילות בימים הקרובים. מה דעתך ? תודה מראש

שלום לך אמא מודאגת, כללית, ערכי ה - PLT אכן נמוכים מעט וכמובן הבעייה העיקרית היא חשש לחשיפה לדימומים. המלצתי היא כי בנך יעבור את כל הבירורים אצל רופא המתולוג וידחה את הצלילות לאחר שתתקבל תמונה ברורה למצב בריאותו.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)