ההבדל בין מונוצ'מבר לתא מרובה מטופלים

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

01/12/2014 | 09:58 | מאת: איש

שלום, בעבר טופלתי בתא מרובה מטופלים. האם יש הבדל בין טיפול בתא שכזה לבין תא יחיד? האם יעודם הטיפולי שונה?

שלום לך איש, אין כאן מקום מספיק לתת סקירה על ההבדלים והיעדים של תא לאדם יחיד ותא רב מדורי לרבים, ניתן לקבל מידע זה בהרבה ממאגרי המידע בנט. עקרון לחצו החלקי הגבוה של החמצן המשמש כתרופה יכול להישמר בצורה טובה ובטוחה הנדרשת לחולה, זאת על ידי אנשי מקצוע בשני סוגי התאים.

01/12/2014 | 16:27 | מאת: איש

ד"ר יהודה מלמד, תודה רבה על המענה המהיר. האם אוכל בבקשה להתקשר אל משרדך?

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)