צלילה ומשקל

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

13/11/2014 | 10:50 | מאת: יהודה

שלום, אני בריא לגמרי וסובל מעודף משקל BMI = 34 אני רוצה לעבור קורס צלילה. האם יש הגבלה בגלל המשקל שלי? תודה

שלום לך יהודה, כללית, משקל עודף עלול להוות בעייה בצלילה מכמה סיבות, בראש וראשונה כמובן כושר גופני, שנית, דקומפרסייה - חשיפת יתר לבעיית דקומפרסייה עקב ריבוי רקמות שומן וזיקת החנקן להתמוססות ברקמות המכילות שומן, בנוסף ריבוי משקלות לאיזון במים וכו, אך כל מקרה לגופו ישקל. (תרתי משמע). פנה לבדיקת רופא צלילה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)