דימום מהאף לא פוסק לאחר מעיכת סינוס

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

28/10/2014 | 14:24 | מאת: שגיא

שלום, ביום שישי האחרון ביצעתי צלילה במסגרת קורס וחוויתי מעיכת סינוסים, ככל הנראה עקב צלילה כשאני מצונן. הצלילה האחרונה הייתה ביום שבת, ועדיין כאשר אני מקנח את האף יש הרבה דם. האם המצב תקין? תודה שגיא

שלום לך שגיא, אכן צלילות בעת צינון עלולות להביא לתופעה שאתה מתאר כתוצאה מ אי שיוויון לחצים בסינוסים. דימום קל שמתבטא רק בעת קינוח אף עלול להישאר גם יום ויותר לאחר הצלילה. במידה והדימום ממשיך ממליץ להיבדק אצל רופא א.א.ג.

29/10/2014 | 13:42 | מאת: שגיא

תודה לך על התגובה. אחרי כמה זמן שהדימום לא פוסק אתה ממליץ ללכת להבדק?

עם עד עכשיו הדימום לא פסק, פנה לרופא א.א.ג.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)