רדיקלים חופשים

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

13/10/2014 | 10:21 | מאת: טוני

לדר" מלמד שלו רב. תודה עבור התשובה ,אני רק שואלת לגבי אנשים מבוגרים -קשישים שמערכת אימונית חלשה וגם הגנה טבעית כנגד רדיקלים לא קיימת או חלשה האם לא מהווה בעיה רפואית. בתודה מראש

שלום לך טוני, לא מוכרת לי עבודת מחקר שפציפית בספרות הרפואית העשוייה לתת תשובה חד משמעית לשאלתך, מניסיוננו שלנו כאן בארץ במאות רבות של חולים שרובם מבוגרים \קשישים, מקשרי עם אמיתי במרכזים קלינים דומים בעולם, אוכל לומר די בבטחה כי סוגייה זו שאת מעלה, אינה מהווה בעייה רפואית מגבילה ופרוצדורה טיפולית זו של שימוש במינוני חמצן גבוהיים בתא לחץ היא אחת הבטוחות ביותר ברפואה הכללית מהייבט תופעות הלוואי.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)