תא לחץ לטיפול ב-AVN

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

06/08/2003 | 12:32 | מאת: הרצל

אימי בת 73 אובחנה שסובלת מ-AVN בברך מלווה מכאבים תכופים חזקים מטופלת במשכך כאב טרמדקס מזה כשבועיים. שאלות: האם הטיפול התא לחץ מתאים לשכוך הכאב? האם הטיפול מסייע להחלמה? האם הטיפול נמצא בסל בבריאות? אם לא מה עלות ומספר הטיפולים? אודה על תשובתך. תודה הרצל

שלום להרצל, אכן הטיפול בתא לחץ עשוי להיות מאוד אפקטיבי ל AVN ואפילו להביא לריפוי מלא המוכח ב MRI. הדבר תלוי באיזה שלב נמצא הנזק הפתולוגי הניראה בצילום ההדמיה. לדאבוני עדיין הורית טיפול זו לא נכנסה לסל השירותים למרות ההוכחה ליעילות הטיפולית של תא הלחץ במקרים אלה, הנושא נמצא בטיפול שוטף להכנסת גם ה AVN לסל. באשר לאמך, אני זקוק ליותר מידע ספציפי, אתה מוזמן להתקשר 048377851 ונענה לשאלותך.

08/08/2003 | 16:10 | מאת: אסף

מה זה AVN?

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)