צלילה אחרי ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

23/06/2014 | 02:56 | מאת: נטשה

שלום דר' מלמד! צריכה מאוד לצלול:-) מתכוונת לצלול חמישה שבועות אחרי ניתוח קיסרי אלקטיבי. אעשה צלילה רדודה בודדת פעם ביום תוך שמירה על כללי בטיחות, זהירות. הודה לך מאוד על דעתך. תודה רבה!

שלום לך נטשה, כללית, בדרך כלל נהוג להימנע מצלילה וממאמץ במיוחד לאחר ניתוח בטן לפחות חודשיים שלושה לאחר החלמה מלאה, כמובן תלוי איזה ניתוח וכל מקרה ישקל לגופו. יש לקחת בשיקול כמובן גם את מידת הניסיון בצלילה. באשר לך, במידה וההחלמה מלאה ואת צוללת מנוסה ומדובר בצלילה רדודה וללא מאמץ, לדעתי אין בעיה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)