טיסה לאחר שהות בתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

30/04/2014 | 18:30 | מאת: שרון

פרופ מלמד שלום, בני נמצא בפיליפינים, עבר תאונה צלילה לפני כעשרה ימים. ויש לו סימפטומים קלים.. הומלץ לו לעשות טיפול בתא לחץ לפני הטיסה חזרה לארץ. הטיסה אמורה להיות שעות ספורות אחרי השהות (6 שעות - שלוש ושלוש) בתא הלחץ. האם יש בעיה עם כך שהטיסה קרובה? האם יש זמן המתנה מקובל אחרי השהות בתא ומה ההתוויה ההתנהגותית בכלל? תודה

שלום לך שרון, כללית, בדרך כלל אין בעייה לטוס לאחר טיפול בתא לחץ בתנאי שהטיפול מבוסס בעיקר על טבלאות נשימת חמצן. על מנת להשיב ספציפית אני צריך לקבל נתונים רבים נוספים בעיקר הנוגעים לסיבה והסימנים שבגינם בנך טופל בתא והאם בעקבות הטיפול נעלמו כל הסימנים. מסרי לבנך שהוא יכול להתקשר אלי הערב בכל שעה למספר 97236430160 ואשתדל לעזור.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)