צלילה עם צינון

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

16/04/2014 | 09:36 | מאת: אביב

שלום יש לי בעיה מחר אני יורד לאילת לצלול אבל יש לי צינון קל כבר כמה שבועות יכול להיות שזה סתם אלרגיה אן משהו אבל יש לי שאלה האם מותר לי לצלול תחת השפעת כדור clarinase repetabs או כל כדור אחר לצינון ?

חג שמח לך אביב, כללית, כדאי להימנע מצלילה עד שהצינון חולף. אין בעייה לצלול עם סוג זה של כדור האמור למנוע או להקטין את הגודש על רקע הצינון. אל תתאמץ במידה ויהא לך קושי בהשוואת לחצים, הפסק את הצלילה בהתחלה אם זה קורה.

09/11/2014 | 13:14 | מאת: אליעזר עפרת

שלום ד"ר מלמד אני אחרי דלקת ריאות ארוכה יותר מחודש וחצי, במהלך המחלה האוזניים שלי היו "סתומות" {גם לא שמעתי טוב]ולא יכולתי לשחרר - "לפמפם",עכשיו הם ניפתחו ואפשר לפמפם. שאלתי - האם יש סכנה אם אלך ליצלול בעתיד ? תודה אליעזר

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)