נמלול בגב

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

06/02/2014 | 21:12 | מאת: יגאל

כיצד ניתן לדעת שנמלול שמופיע ונעלם באותו איזור בין שכם ימין למותן ימין הוא תוצאה של דקומפרסיה?

שלום לך יגאל, כללית, במידה ומופיע נימול בסמוך לסיום הצלילה, עד כשעה -שעתים לאחר מכן, יש לפנות בהקדם לרופא צלילה לתחקיר מדויק ולבדיקה. קצרה היריעה בפורום לתת תשובה מקפת לשאלתך, ממליץ שתפנה למדריך הצלילה או לספרות המתאימה לשנן הייטב את נושאי הדקומפרסייה !

10/02/2014 | 22:56 | מאת: יגאל

מאחר ועבר זמן רב מאז הצלילה המדוברת, מהי הבדיקה אותה עלי לבצע על מנת לאשש או לסתור את החשש ממחלת דקומפרסיה? במידה ואכן נפגעתי האם ניתן לטפל בכך גם לאחר זמן רב (כחודשיים)? למי הנך ממליץ להגיע?

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)