שאלה, לקורס צלילה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

23/01/2014 | 23:15 | מאת: נעמה

היי רציתי לשאול שאלה, כשהייתי ילדה היתה לי אלרגיה עונתית שפשוט במעבר בין עונות הייתי פשוט מצוננת..כמובן שעם גיל ההתבגרות זה עבר.. זה משהו שיכול למנוע ממני לעשות קורס צלילה כיום?

שלום לך נעמה, אלרגיה הגורמת לגודש בריריות האף והסינוסים לא מאפשרת השוואת לחצים בצלילה ועל כן במצב שכזה יש להמנע מצלילה. במידה ומדובר בתופעה כרונית יש להיוועץ ולהבדק על ידי רופא א.א.ג, רצוי רופא המבין בצלילה. במידה והתופעה חלפה הרי שלא צריכה להיות בעייה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)