טיפול בתא לחץ לילדים עם פגיעה מוחית

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

19/11/2013 | 00:41 | מאת: דר ליאת לוביש-ראת משפחה

קראתי כעת את סכום המאמר דל דר שי אפרתי ודר אדל בן יעקב לגבי טיפול בחמצן היפרברי באנשים עם נזק מוחי שהביא לתוצאות מעודדות מאוד רציתי לשאול מה דעתך על מתן טיפוח זה לילדה בת 12שנולדה עם cp בברכה

שלום לך, שימוש בתא לחץ ל HBOT למצבי חולי נוירולוגים ידוע מזה שנים רבות מאוד, הנושא הולך וצובר תאוצה בין השאר לאחרונה גם בזכות מאמרים המסכמים מחקרים מבוקרים כגון זה של חבורתו של דר' אפרתי. בנושא CP וHBOT יש רציונאל רב, יש ספרות רבה של דיווחי מקרים ובין השאר גם מאמר המסכם מחקר מבוקר. היכנסי למאגרי מידע וכתבי HBOT and CP. התקשרי נא למידע נוסף - 048377851 או 048377812.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)