טיפול בתא לחץ בבעיות אורטופדיות

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

18/11/2013 | 12:06 | מאת: יעל

לאחר כאב בכרית קדמית של כף הרגל, למעלה מחצי שנה, שמגביל אותי בעמידה, הליכה ונהיגה, ביצעתי MRI. התוצאות 5 מימצאים בקטרים שונים : 3 מ"מ, 4 מ"מ, 8 מ"מ , 9מ"מ, 10 מ"מ ובמקומות שונים באותו אזור, החשודים כמורטון נוירומה ובנוסף בצקת לשדית בראש עצם המסרק השלישית(כנראה מהזרקת קורטיזון במקום). כל הטיפולים שניסיתי לא עזרו והרופאים אמרו לי שאין טיפול רק הזמן ירפא (וזה יכול לקחת כמה שנים) או שהזמן לא ירפא, ניתוח הוא לא אופציה (הצלחות נמוכות ) האם לדעתך טיפול בתא לחץ יכול לעזור? בתשובתך אנא ציין כיצד אני יכולה ליצור עמך קשר לייעוץ , תודה, יעל

שלום לך יעל, הטיפול בחמצן בתא לחץ אינו יעיל לנוירומות. הטיפול עשוי להיות מאוד יעיל כאשר מדובר בבצקת תוך לשידית כפי שיש לעיתים בפתולוגיה של AVN בראש צוואר הירך, ובכך יש לנו ניסיון רב. נא התקשרי ליתר פרטים - 048377851 או 048377812.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)