מחלת ים

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

19/10/2013 | 16:36 | מאת: ליאל

שלום דר, שמי ליאל ואני במגמה מדעית הנדסית בכיתה יב, במגמה אנחנו עובדים על פרויקט גמר בנושא מחלת ים ואני לא מצליחה למצוא מה הם סוגי התנועה היעילים ביותר למען גרימת מחלת ים.. אשמח אם תוכל להפנות אליי מאמרים בנושא או אפילו לתת לי כיוון. תודה מראש

שלום לך ליאל, במכון לרפואה ימית של חיל הים, מר''י, ישנו מדור מיוחד לחקר מחלת הים הנותן גם שירות קליני. בראש המדור עומד דר' דרור טל - 048693459 שבוודאי ישמח לסייע לך. במכון יש גם מרכז מידע בנושאי רפואה ימית וצלילה המנוהל על ידי מר ריצרד לינקולן - 048693467.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)