האם אני יכול לעשות קורס צלילה?

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

23/09/2013 | 11:13 | מאת: יוחאי

אני סובל מזה מספר שנים מכולסטרול גבוה אני מטופל באופן קבוע בשני כדורים בכל יום: SIMVACOR 40 X 1 ליום BEZAFIBRATE 400 X 1 ליום רמות הכולסטרול שלי מאוזנות ונמצאות בערכים טובים במשך מס שנים. אני סובל מסוכר גבוה ומטופל בגלוקומין (GLUCOMIN) X 3 ביום רמות הסוכר שלי גם הן מאוזנות ואני נמצא במעקב בכל 3 חודשים (המוגלובין AIC = 6.3) האם יש טעם שרופא צלילה יבדוק אותי? תודה

שלום לך יוחאי, כללית! ניתן לעסוק בספורט הצלילה עם נתונים רפואיים שמסרת אך כל מקרה לגופו יבדק ויש לבדוק בהרחבה יותר מאשר מאפשר הפורום.. בהחלט כדאי שתבדק אצל רופא פנימי שהוא גם רופא צלילה, במיוחד בגין ערכי הסוכר הגבוה שיש להתיחס עליהם במיוחד כאשר נלקח בחשבון פעילות צלילה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)