פיודרמה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

16/09/2013 | 22:19 | מאת: לילך

היי שמי לילך ואני בת 15יש לי חברה בת 17ויש לה מחלה ומשארים שזה פיודרמה אז אני מבקשת שתיתן לנו אפשריות ריפוי כדי שזה יעבור כי זה לא ניראה טוב ואני דואגת לה מאוד אז ידוע לך על פיתרון לא יקר כל כך וטוב אנא צור איתי קשר דרך הדואר האלקטרוני תודה

שלום לך לילך, אכן, לעיתים פצע קשה ריפוי על רקע של פיודרמה עשוי להגיב היטב לטיפול בעזרת חמצן הניתן בתא לחץ. אם הפצעים של חברתך אינם מגיבים לטיפול הרגיל אנו נשמח לעזור. התקשרי אלינו ביום ראשון הקרוב - 048377851 או 048377812 ןרצוי שתשלחי את סיכום המחלה האחרון של חברתך לפקס שלנו - 048300055.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)