scuba diving with Essential Thrombocytosis

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

26/08/2013 | 10:53 | מאת: ארי

ד"ר מלמד שלום. אני חוזר אליך בעקבות תשובתך לשאלתו של דורון אנונימי. אני בן 52, צולל משנת 2000 וצללתי עד כה כ 80 פעמים. מוסמך נייטרוקס. חוזר לצלולל לאחר תקופה ארוכה בה לא צללתי. בשנים האחרונות אני מטופל באספירין לאחר הבחנה של ET. רמת הטסיות בבדיקה האחרונה היא 719 לא היו לי שום בעיות הקשורות בזה, ואני לוקח אספירין כל יום. בנוסף, אני גם לוקח Duodart לטיפול בארמונית מוגדלת (שפיר) האם יש לזה השלחות לגבי בטיחות הצלילה? תודה ארי

שלום לך ארי, המלצותי שכתבתי לדורון האנונימי מתאימות גם לבעייה שאתה מעלה. באשר לטיפול בארמונית מוגדלת, איני חושב שיש לכך משמעות לגבי המשך פעילותך בצלילה ספורטיבית, כל טוב.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)