קורס צלילה לאחר AVM

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

19/08/2013 | 12:07 | מאת: סיון

לפני 13 שנים עברתי ארוע AVM וכיום אני בריאה לחלוטין. האם אני יכולה לבצע קורס צלילה? האם הדבר מומלץ? או שאינו אפשרי כלל? תודה

שלום לך סיון, כללית, AVM עלול לגרום בין השאר להפרעות בהכרה, ויש לזכור כי איבוד או טישטוש הכרה בתווך התת מימי עלול להביא לסכנת שאיפת מים לריאות ולטביעה. יתכן ועברת טיפול מוצלח אך עדיין מן הראוי שתבדקי אצל נוירוכירוג המבין בצלילה שיעבור על כל החומר הרפואי שלך ולאחר בדיקה מדוקדקת יחליט האם את כשירה לעבור קורס צלילה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)