בעייה באוזן שמאל אחרי צלילות ראשונות שאלה?

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

01/07/2013 | 17:05 | מאת: דדי רז

שלום רב אני בחור בן 40 ברקע נזלת אלרגית לקרדית המטופלת באימונתרפיה אחת לחודש בהצלחה יחסית ,אי סימטריה במחיצות אף עברתי בדיקת רופא צלילה ועיניים לפני קורס כוכב אחד ואושר,כעת לאחר 2 ימי צלילות בריכה תחושת מלאות באוזןימין ולעיתים רחוקות כאב קל, היום בבריכה היה יחסית קל לימאתמול מה עלי לעשות ? לקראת עומק בים? בכדי להקל על התחושה באוזן? בברכה

שלום לך דדי, חוסר איזון באיורור האוזן התיכונה מביא לסמפטומים אותם אתה מתאר, טיפות אף מיד לאחר היציאה מהמיים עשויות להיות לעזר, ליבש את הריריות ולהקל על ניקוז האוזן התיכונה באוזן ימין. במידה ויש קושי באיזון הלחצים בעת תחילת צלילה, לא כדאי להמשיך. ניראה שאתה צריך להיבדק גם אצל רופא א.א.ג. המבין בצלילה עוד לפני הצלילות בים.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)