בדיקה לקורס צלילה?

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

21/06/2013 | 12:03 | מאת: דדי רז

שלום רב אני בחור בן 40 מרכיב משקפיים עם צילנדר שלושת רבעי מספרים 6 ו 7 בהתאמה אני מעוניין לעשות קורס צלילה כוכב 1 ומאד מפחד שאני לא מתאים בגלל כל הסיפורים על לחץ תוך עיני מוגבר? מה עלי לעשות בכדי לקבל תשובה חדה וברורה מתאים או לא? יש לציין כי אני גר בת"א

שלום לך דדי, ממליץ לך להיבדק אצל רופא עיניים שהוא גם רופא צלילה לפני הקורס, אכן אם יש בעיית לחץ תוך עיני, יש צורך במעקב ובטיפול והדבר צריך להילקח בחשבון באם רוצים לעסוק בצלילה ספורטיבית. איני מכיר באזור תל אביב, בבית החולים רמב'ם מחלקת עיניים שני רופאי עיניים שהם רופאי צלילה - דר' מיכאל גלבוע ודר' יצחק בירן.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)