טיפול בתא לחץ לריפוי פרקים

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

11/06/2013 | 09:11 | מאת: אריה לפלר

אני מאובחן כחולה בתיסמונת רייטר חולה סכרת יתר לחץ דם פסוריאזיס עמוד שידרה כל גופי מחוסה בכיבים ומראה סימנים של דלקת תמידית וכמובן סובל מכאבים עזים בכל הגוף,האים טיפול בתא לחץ יכול להביא מזור

שלום לך מר לפלר, יתכן מאוד שטיפול משולב במינוני חמצן גבוהים בתא הלחץ עשוי לעזור במקרה שלך. ראשית, לחולה סוכרת עם פצעים קשי ריפוי, הטיפול המשולב בתא הלחץ נמצא בסל השירותים ! שנית ידוע היום כי למינוני חמצן גבוהים במיוחד הניתנים בתא הלחץ יש אפקט אנטידלקתי חזק מאוד, אפקט העשוי לעזור ולהקל בהתמונה הקלינית של התסמונת ממנה אתה סובל. התקשר ליתר פרטים : 048377851 או 048377812.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)