פיברומילגיה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

06/06/2013 | 21:56 | מאת: ג'ו

אני סובל מפיברומילגיה סכרת לח"ד אסטמה ומחלות נוספות.כולם די מאוזנות תרופתית חוץ מהפיברומילגיה. קראתי באינטרנט שעשו ניסוייים בתא לחץ אצל חולים במחלה ונראו תוצאות טובות מאוד. איפה נערכים היום טיפולים בתא לחץ ?האם יש במרכז הארץ? והאם אפשר דרך המלצה להגיע לטיפול כזה ובצורה מסובסדת.

שלום לך ג'ו אכן ישנן תוצאות מבטיחות לטיפול בפיברומיאלגיה בעזרת מינוני חמצן גבוהים הניתנים בתא לחץ, הדיווחים בארץ התקבלו לאחרונה על רקע מחקר מוצלח מאוד בנושא שנערך במרכז תא הלחץ בבית החולים אסף הרופא שבצריפין. דיווחים אלה מצטרפים לדיווחים דומים ממרכזים שונים בעיקר באנגליה וסקוטלנד. ניתן כיום לקבל טיפולים אלה בנוסף למרכז באסף הרופא שנמצא במרכז הארץ גם בחיפה במרכז של רמב''ם הנמצא בבית החולים אלישע. אינדיקציה טיפולית זו עדיין לא בסל השירותים ועל כן מדובר במימון פרטי.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)