פתרון בעיית PVC בעזרת תא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

19/07/2002 | 11:54 | מאת: ד"ר ארנון דג

שלום רב, אודה למשתתפי הפורום אם יוכלו לחלוק עימי אינפורמציה בנושא ריפוי או הקלה במצבים של פגיעות מוחיות קשות על רקע אנוקסיה. בתודה, ארנון דג

22/07/2002 | 14:53 | מאת: מילה

שלום לארנון בהוריות הטיפול לתא לחץ מתחום הנוירולוגיה, הניסיון בארץ עדין מועט מאוד. הוריות טיפול אלה עדין אינן בסל השירותים של משרד הבריאות. אנו בקשר הדוק עם המרכזים העיקריים בעולם העוסקים בכך והמרכז ההיפרברי בבית החולים אסף הרופא אף התחיל לטפל במקרים אחדים ובהצלחה. לנושא האנוקסיה המוחית, קימים דיווחים בספרות מכמה מרכזים. הנושא מתחיל לתפוס תאוצה גם מההיבט המחקרי וניראה לי בהחלט כי בעתיד הלא רחוק הורית טיפול זו תהא מקובלת במיוחד בשעות הראשונות לאחר האירוע. תתקשר אלינו ונפנה אותך לספרות בנושא.

22/07/2002 | 14:57 | מאת: דר' יהודה מלמד

> > שלום לארנון > בהוריות הטיפול לתא לחץ מתחום הנוירולוגיה, הניסיון בארץ עדין > מועט מאוד. הוריות טיפול אלה עדין אינן בסל השירותים של משרד > הבריאות. > אנו בקשר הדוק עם המרכזים העיקריים בעולם העוסקים בכך והמרכז > ההיפרברי בבית החולים אסף הרופא אף התחיל לטפל במקרים אחדים > ובהצלחה. > לנושא האנוקסיה המוחית, קימים דיווחים בספרות מכמה מרכזים. הנושא > מתחיל לתפוס תאוצה גם מההיבט המחקרי וניראה לי בהחלט כי בעתיד הלא > רחוק הורית טיפול זו תהא מקובלת במיוחד בשעות הראשונות לאחר > האירוע. תתקשר אלינו ונפנה אותך לספרות בנושא.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)