כאבי אוזניים אחרי צלילה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

02/06/2013 | 20:59 | מאת: יולי

שלום אתמול ושלשום צללתי 6 צלילות כשאחת הייתה לעומק 30 מ''ר וזה לאחר ש6 שנים לא צללתי. הייתה לי בעיה להשוות לחצים באוזניים ולרדת בקצב סטנדרטי וכל הזמן הייתי צריכה לעלות קצת כדי לשחרר את הלחץ והפמפום לא כ''כ עזר. בסופו של דבר בכל צלילה זה הסתדר ומהיום בבוקר , יש לי כאב באוזן ימין (הייתה גם הבעייתית בצלילות )ותחושה תמידית כאילו היא סתומה... האם עליי לפנות לרופא או שיש משהו שניתן לעשות בבית כדי לשחרר את זה ? תודה

ערב טוב יולי, מיד שימי טיפות אף !! כמו נפזולין או אוטריבין על מנת ליבש את הריריות ולאפשר ניקוז של הגודש שבוודאי נוצר באוזן התיכונה מצד ימין. פעולה זו תאפשר פתיחת תעלת הניקוז של האוזן התיכונה. במידה והכאב ימשיך ותחושת המלאות, פני לרופא א.א.ג.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)