פרטס - טיפול בתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

31/05/2013 | 21:47 | מאת: מירב

האם ניתן לטפל בילד בן שלוש בתא לחץ? האם ישנם תאי לחץ לילדים או שמתבצע שימוש במסכה? האם תופעות הלוואי זהות למבוגרים? האם יש לך ניסיון בתחום זה? האם ניתן לבצע את הטיפול באופן פרטי? תודה מירב

שלום לך מירב, כללית, ניתן לטפל בילדים בתא הלחץ בכל הגילאיים, הילד יכול להיכנס עם ההורה.ניתן להשתמש בסוגי מסכות, ברדס וכו'. הטיפול בטוח מאוד ותופעות הלוואי זניחות כאשר מדובר בצוות מטפל מקצועי ומיומן ויש לנו ניסיון רב גם בטיפול בילדים באינדיקציות שונות. באשר לטיפול בפרטס הניסיון קטן מאוד לעומת ניסיון רב מאוד ומוצלח ב AVN של מבוגרים. ניתן לטפל באופן פרטי - ליתר מידע את מוזמנת להתקשר - 048377851 או 048377812 .

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)