צלילה לאחר ניתוח לפרוסקופי בבטן

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

27/03/2013 | 11:47 | מאת: ניר פרידמן

ד"ר מלמד שלום, עברתי ניתוח לפרוסקופי בבטן השבוע (שהסתיים בהתבוננות בלבד ללא פעולה כירורגית נוספת). רציתי לברר מה ההגבלות לצלילה. האם יש הנחיות כתובות? צריך התיעצות אם רופא צלילה? חג שמח ותודה ניר

שלום לך ניר, עצם פרוצדורה כירורגית זו אינה מהווה מגבלה לצלילה, יש לדעת ולברר הסיבה שבעטייה היה צורך לבצע פעולה כירורגית זו. רשימת רופאי צלילה תוכל למצוא באתרי התאחדות הצלילה ורשות הצלילה. למידע ספציפי יותר אתה מוזמן להתקשר אלינו- 048377812 או 048377851.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)