נוירומליטיסאופטיקה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

06/03/2013 | 14:22 | מאת: אדמונד ארנון כהן

שלום לך דוקטור מלמד אני מעוניין לדעת אם טיפול בתא לחץ יכול להקל את הכאבים והבעירה בגוף כתוצאה מנוירומליטיסאופטיקה תודה אדמונד

שלום לך, עד כמה שאני יודע אין דיווחים על טיפול בתא לחץ לתיסמונת הניורומאליטיסאופטיקה הדומה לתסמונת ה - MS. זאת לעומת דיווחים רבים ואף מחקרים קלינים שהתפרסמו על טיפולי תא לחץ לתיסמונת ה MS. אם תכתוב בגוגול- HBOT and MS בוודאי תמצא חומר רב. באשר לרציונאל, למנגנוני הטיפול האפשריים ולמידע נוסף אתה מוזמן להתקשר - 048377812 או 048377851.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)